Componenţa echipelor
SERBIA
1.VÎRŞEŢ – PETOFI CSAPAT
2.COŞTEI – „FLĂCĂII” DIN COŞTEI
3.COKA – M.M.E. I HODGy HAZA
4.COKA – M.M.E. II HODGy HAZA
UNGARIA
5.BORDANY – JOBBOGRACS
6.BORDANY – MAKKFILCO
ROMÂNIA
7.DETA – MEHALA
8.DETA – GRĂDINIŢA
9.DETA – „LA MOROŞANU”
10.DETA – „PRIETENII” DIN DETA
11.MORAVIŢA – ECHIPA SÂRBU
ECHIPELE CÂŞTIGĂTOARE:
Secţiunea CIORBE
Locul I -„MEHALA” DETA –Ciorbă de burtă
Locul II – „FLĂCĂII” DIN COŞTEI – Ciorbă de peşte
Locul III – „ECHIPA SÂRBU” MORAVIŢA –Ciorbă de peşte
Secţiunea GULAŞ ŞI PAPRICAŞ
Locul I – PETOFI CSAPAT VÎRŞEŢ -Gulaş
Locul II – GRĂDINIŢA DETA – Varză cu ciolan
Locul III – „FLĂCĂII” DIN COŞTEI – Papricaş de peşte
Secţiunea TOCĂNIŢĂ
Locul I – JOBBOGRACS BORDANY-Tocăniţă de oaie
Locul II – M.M.E. II HODGy HAZA COKA – Tocăniţă de oaie
Locul III – MAKKFILCO BORDANY – Tocăniţă de vită
Locul Menţiune – MEHALA DETA – Tocăniţă de melci cu orez
Secţiunea SARMALE
Locul I – „LA MOROŞANU” DETA – Sarmale
Secţiunea IAHNIE
Locul I –PRIETENII DIN DETA – Iahnie de fasole
Secţiunea PREPARATE PRĂJITE
Locul I – M.M.E. I HODGy HAZA – gril